Accessibility - maak jouw training/dienstverlening voor iedereen toegankelijk

Inmiddels werk ik alweer 10 jaar met studenten met beperkingen. Van jonge kinderen tot volwassenen. Ik heb daarom een enorme passie ontwikkeld om deze studenten gelijkwaardig deel te laten nemen aan onderwijs. En dit kan! Door onderwijs zó te ontwikkelen dat iedereen er aan deel kan nemen. Ongeacht hoe goed je kunt horen, zien, lopen of je aandacht erbij kunt houden – bijvoorbeeld. 

Het ontwikkelen van onderwijs en online trainingen doe ik volgens de principes van Universal Design for Learning. Hiermee wordt het product voor iedereen toegankelijk en ook heel aantrekkelijk. Doordat je het lesmateriaal namelijk op meerdere manieren aanbiedt, is er voor ieder wat wils – en dit leidt tot een veel beter leerresultaat.

Ook ben ik consultant voor ondernemers, bedrijven en onderwijsinstellingen die de “accessiblity” van hun aanbod kritisch onder de loep willen nemen. Hoe zorgen we dat iedereen gebruik kan maken van jouw dienst of binnen jouw bedrijf optimaal kan presteren?

Accessibility workshop of presentatie

Accessibility workshop of presentatie

Wil je meer weten over hoe je jouw dienstverlening, website, online leeromgeving of werkplek toegankelijk kunt maken voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking? 

Of werk je bij een organisatie en is dit een “hot topic” waar jullie graag aandacht aan willen besteden tijdens professional development?

Dit traject is voor jou als je

Samen

Dit traject bestaat uit

Accessibility Scan

Jouw website, online leeromgeving en dienstverlening 100% toegankelijk voor iedereen in jouw doelgroep

Dit traject is voor jou als je

Samen

Dit traject bestaat uit

€495,-