Je bekijkt nu Ontwikkel eenvoudig en snel de blauwdruk van jouw online programma met Trello

Ontwikkel eenvoudig en snel de blauwdruk van jouw online programma met Trello

Ik heb iets superhandigs voor je gemaakt! Niet langer een bureau met allemaal brainstormsels, post-its, en losse aantekeningen, maar een visueel aantrekkelijk overzicht van jouw online programma-to-be.

Ik heb een Trello template voor je gecreëerd waarin jij heel eenvoudig kunt:

  1. brainstormen
  2. je to-do’s bijhoudt
  3. je kennis structureert
  4. je kennis selecteert
  5. een superduidelijke blauwdruk ontwikkelt voor je online programma

Ik geef je vast een sneak peak:

Lijkt je dit handig? Koop ‘m dan nu voor 17 euro en ik leg je in een paar korte video’s precies uit hoe je ‘m gebruikt en hoe je jouw kennis kunt categoriseren en selecteren. Je krijgt bij aankoop van mij ook nog een kadootje ter waarde van 35 euro!

Heel veel succes!