Gratis Masterclass

Nu je steeds meer klanten mag 1-op-1 mag helpen, merk je ook dat je agenda steeds voller raakt. Misschien hoor je jezelf vaak hetzelfde zeggen tegen je klanten of beantwoord je steeds dezelfde vragen. Dit kan anders!

Door middel van het opzetten van een online dienst of product kun jij jouw klanten nog beter van dienst zijn. Zij kunnen op elk moment intunen op jouw kennis en jouw boodschap, zonder daarvoor per se een 1-op-1 afspraak met jou te hoeven maken. Op deze manier kun je nog veel meer mensen helpen en nog meer impact maken.
 
Ben je benieuwd hoe jij dit kunt insteken voor jouw bedrijf en hoe je ervoor zorgt dat wat jij ontwikkelt enorm waardevol wordt voor zowel jou als jouw klanten?
 
Doe dan mee met deze gratis masterclass*. Tijdens de masterclass is er ook ruimte voor een aantal “hotseats” om vragen te stellen. Alle deelnemers aan de masterclass ontvangen daarnaast ook nog eens het gratis e-book “5 Expert Secrets voor het ontwikkelen van een inhoudelijk ijzersterke online training”.
 
Aan het einde van deze masterclass:
• Heb jij een duidelijk idee hoe jij jouw 1-op-1 diensten in een online format kan gaan aanbieden
• Weet je waar je op moet letten als je een online product of dienst gaat creëren
• Heb je praktische handvatten om gelijk aan de slag te gaan met jouw online dienst of product.
 
Ik ben 34 jaar en woon in Canada. Omdat ik mijn diensten volledig online aanbied, kan ik overal ter wereld wonen en werken. Ik help ondernemers om “outside the box” te denken en een online product of dienst aan te bieden, zodat zij meer vrijheid en flexibiliteit in hun leven ervaren en ook geld kunnen verdienen als ze even niet aan het werk zijn. Spreekt dit je aan? Doe dan mee met de gratis masterclass.

* Als je je inschrijft voor de gratis masterclass ontvang je ook automatisch tips en inspiratie