Online training ontwikkelen

Wat gaaf dat je er klaar voor bent om jouw expertstatus met de wereld te delen en passief inkomen te gaan genereren! Samen ontwikkelen wij een high-end online training. En niet zomaar één, nee, de beste in jouw vakgebied.

Jij:

Samen:

Zo kunnen we samenwerken

Kickstart of Upgrade jouw online training

Ga vliegend van start met het maken van jouw online training OF maak jouw bestaande online training nóg aantrekkelijker en toegankelijker

Je wilt een online training gaan ontwikkelen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Of je hebt zelf al een te gekke training ontwikkeld maar je twijfelt of jouw training nog beter kan, zodat je meer cursisten mag verwelkomen die jouw online training vervolgens weer aan anderen aanbevelen. Via persoonlijk advies en een persoonlijke handout vol met goede ideeën, tips en handvatten geven we jouw online training een kickstart of een high-end upgrade!

Dit traject is voor jou als je

Samen

Dit traject bestaat uit

€149,-

Ontwikkel een inhoudelijk sterke en onderscheidende online training

Ontwerp zelf een aantrekkelijke en toegankelijke online training

Je hebt heel veel kennis in huis en bent specialist in jouw vakgebied. Nu wil je jouw kennis ook graag met anderen delen. Je wilt een interactieve, aantrekkelijke en toegankelijke training ontwikkelen waar jouw cursisten met veel plezier en motivatie aan meedoen. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw cursisten een optimaal leerresultaat behalen.

Dit traject is voor jou als je

Samen

Dit traject bestaat uit

Online training


€397,-

VIP traject - persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een high-end online training

Persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een high-end online training

Je hebt heel veel kennis in huis en bent specialist in jouw vakgebied. Nu wil je jouw kennis ook graag met anderen delen. Je wilt een interactieve, aantrekkelijke en toegankelijke training aanbieden waar jouw cursisten met veel plezier en motivatie aan meedoen. Maar je wilt wel 100% zeker weten dat jouw online training inhoudelijk en didactisch ijzersterk in elkaar zit. Daarnaast kun je wel een stok achter de deur gebruiken en vind je het fijn als er een expert over je schouder meekijkt. 

Dit traject is voor jou als je

Samen

Dit traject bestaat uit

€1497,-