Ontwikkel jouw eigen high-end online training

Ontwikkel binnen 3 maanden jouw unieke high-end online training waarmee jij jouw klanten ook online supergoed helpt, je nog meer impact maakt, je agenda leger is en je een stabiel inkomen verdient. 

Jij wilt zelf een online training ontwikkelen waarvan je zeker weet dat deze aantrekkelijk  is voor jouw doelgroep. Je wilt volledig achter je eigen training staan en deze vol zelfvertrouwen in de wereld zetten en verkopen. Je hebt immers superwaardevolle kennis te delen! 

In deze online training leer ik jou stap voor stap hoe je jouw eigen high-end online training ontwikkelt. Van inhoud tot techniek, van opbouw tot lancering. Ik heb deze training bewust ontwikkeld als “showcase”: ik laat je precies zien hoe een high-end online training eruit ziet en hoe fijn deze leerervaring is. En ondertussen leer ik je dus precies hoe jij dit ook voor jouw eigen online training én jouw klanten klanten kunt creëren!

Herken je dit?

Je kunt natuurlijk zelf blijven aanmodderen. Nog meer gratis weggevers downloaden. Een gratis proefabonnement nemen op een online leeromgeving. Maar dan garandeer ik je dat je volgend jaar nog op precies hetzelfde punt staat: je agenda vol, je online leeromgeving leeg. 

Of je kunt jezelf nu echt een nieuwe stap in jouw bedrijf gunnen. Je aanbod schaalbaar maken, je agenda leger, je klantenbestand voller. Jij bent de expert in jouw vakgebied. Mensen zitten op jouw training te wachten!

Zelf heb ik als onderwijskundige met 10 jaar ervaring in de praktijk geleerd wat werkt en wat niet. Door het ontwikkelen van tientallen online programma’s voor zowel universiteiten, hogescholen en voor ambitieuze ondernemers ken ik de do’s en dont’s en weet ik precies waar je op moet letten. Bespaar jezelf uren Googelen en struggelen en pak het gelijk goed aan. 

Ik ken mijn klanten en ik weet dat het soms verleidelijk kan zijn om ‘het eerst even zelf uit te zoeken’. Je hebt dus twee keuzes: je gaat nog uren zoeken op internet, je gebruikt gratis checklists en je kijkt af bij andere ondernemers. Of je pakt het gelijk goed aan, je investeert in een ervaringsdeskundige en je zet gelijk een unieke high-end training in de markt waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrent. 

Mijn filosofie

Hi, ik ben Kimberley! Ik ben nu ruim 6 jaar online ondernemer. Ik geloof erin dat iedereen het recht heeft om op zijn of haar eigen voorwaarden te leven en te werken. Een online programma van hoge kwaliteit draagt bij aan het vrijspelen van belangrijke tijd die vervolgens besteed kan worden aan het verbeteren van de wereld voor mens en dier op een duurzame en liefdevolle manier. Dit is mogelijk voor iedereen! Hoe “vast” je ook denkt te zitten!

Zelf emigreerde ik in 2012 naar Canada voor de liefde. Ik besefte dat ik een bedrijf wilde opbouwen dat ik overal mee naartoe kon nemen, waar ter wereld ik ook was. In 2010 studeerde ik af als onderwijskundige. Online onderwijs ontwikkelen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Inmiddels heb ik al tientallen ondernemers en bedrijven geholpen met het ontwikkelen van inhoudelijk ijzersterke en ook nog eens superleuke online programma’s. Dit doe ik inmiddels dus vanuit Canada, soms vanuit Nederland (of welk land dan ook), soms vanuit huis, soms vanuit onze 40 jaar oude camper, you get the point ;-). Ik ben dus volledig locatie-onafhankelijk en werk waar en wanneer ik maar wil. Dat gun ik iedereen!

In 2020 lanceerde ik mijn eigen online programma waarin ik ondernemers leer om hun eigen high-end online training te ontwikkelen, gecombineerd met een fantastische community en 1-op-1 begeleiding. Zodat ook jij het leven van je dromen kunt leven!

Hoe ziet deze training eruit?

Online leeromgeving met 10 modules

Actieve community waar je 24/7 vragen kunt stellen

1-op-1
begeleiding

De 10 modules

1. introductie

2. aan de slag

3. voor wie maak jij je online training

4. van brainstorm naar eerste opzet

5. van kleine stapjes tot eindresultaat

6. jouw blauwdruk maken

7. lessen maken

8. begeleiding & community

9. welk platform kies ik

10. hoe verkoop ik mijn online training?

Wat brengt deze training jou?

Aan het einde van deze training heb jij een online training ontwikkelt die staat als een huis. Je training heeft een duidelijke opbouw en structuur en bevat afwisselend en superinteressant lesmateriaal. Daarnaast is jouw training 100% toegankelijk voor jouw doelgroep en behalen jouw cursisten gerandeerd een fantastisch leerresulaat. Omdat jij de ontwikkeling van jouw online training vanaf het begin af aan goed hebt aangepakt, onderscheidt jij je van jouw concurrent. Je cursisten gaan over jouw training praten en jouw training aanbevelen aan anderen. Dit onderstreept jouw expertstatus en zorgt ook nog eens voor een supersterke klantbinding – grote kans dus dat jouw klanten ook jouw vervolgaanbod kopen! 

 


Ontwikkel je eigen high-end online training

€ 397,-

VIP
Ontwikkel je eigen high-end online training

€ 1497,-

F.A.Q.

Je hebt drie maanden toegang tot de online training. 

Als je het traject met 1-op-1 begeleiding kiest, coach ik je via 3 Zoom sessies van ongeveer 45 min. persoonlijk tijdens het ontwikkelen van jouw unieke high-end programma. 

In de community kun je 24/7 vragen stellen waar ik dan zo snel mogelijk op antwoord. En niet alleen dat… omdat alle deelnemers hun vragen, successen, uitdagingen, en bepaalde stukken (blauwdruk, doelgroepbeschrijving etc) in de community delen, leer je ook nog eens heel veel van elkaar en kun je ook elkaar feedback geven! De community vormt ook een hele mooie kans om je netwerk uit te breiden.