Dit ben ik!

Ik ben Kimberley. Als je me volgt op instagram weet je misschien al dat ik in Canada woon, heel graag vrijwilligerswerk doe voor Second Chance Animal Rescue Society, veel houd van natuur en enorme fan ben van onderwijs en taal.

Zelf heb ik in mijn carriere al veel onderwijs ontwikkeld. Van een Bachelor in Human Resource Management bij het NCOI tot een online module “Challenging Health Conditions and Personal Care” voor Northern Lights College in Canada. Ook heb ik veel online lesgegeven. 

Daarnaast werk ik dagelijks met studenten met beperkingen en weet ik dus waar de obstakels op de loer liggen bij het ontwikkelen van een online training.

Ik geloof dat online leren de toekomst is. Steeds meer bedrijven en ondernemers bieden hun trainingen en onderwijs online aan. Maar hier komt heel veel bij kijken!

Wil jij een online training ontwikkelen die didactisch ijzersterk in elkaar zit, leuk is om te volgen, voor iedereen toegankelijk is én die een fantastisch leerresultaat biedt? Dan help ik je deze training graag ontwikkelen!

 

Onderwijs en taal voor iedereen toegankelijk

In mijn logo zie je een slotje met een hartje dat half open staat. Veel mensen vragen mij waar dit voor staat. Mijn logo heeft een hele persoonlijke betekenis. Het is namelijk mijn grote passie om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau en fysieke en mentale gezondheid. Dit leidt tot saamhorigheid en gelijkheid: twee grote pijlers in mijn werk.

Een open slotje met een hartje dus: vanuit mijn hart iedereen toegang geven tot het moois dat onderwijs te bieden heeft. Door middel van technologie, inlevingsvermogen, aanpassingen en diepgaande gesprekken: waar lopen mensen tegen aan en hoe kan ik helpen om deze obstakels weg te nemen?